Tips redaksjonen
11.08.2016

Høyskolen Kristiania lanserer nytt EVU-program

Høsten 2016 lanserer Høyskolen Kristiania etter- og videreutdanningsprogrammet Professional Programs – intensive todagerskurs med akademisk forankring og praktisk relevans.

Kursmenyen har et bredt spekter innenfor salg, markedsføring, innovasjon, ledelse, kommunikasjon og HR- og personalledelse. Retoriker Kjell Terje Ringdal, kommunikasjonsrådgiver Nils M. Apeland, førsteamanuensis Helene Tronstad Moe samt førstelektor Elin Ørjasæter er blant kursholderne.
   Professor Lars E. Olsen er fagansvarlig for kursene og i tillegg kursholder innenfor sine fagfelt som er forbrukeratferd og merkevarestrategier.
   – Professional programs er dagsaktuelle kurs som er tett på næringslivet, med de beste fagfolkene vi har på høyskolen. På tross av et nedgående marked totalt ser vi at EVU-kurs fortsatt er populære. Vi har stor tro på at Professional Programs har stor nytteverdi for mellomledere og vil være en god arena for å møte bransjekolleger og for å lære av noen av landets beste foredragsholdere, forteller Lars E. Olsen.
   Professional Programs er rettet mot mellomledere, linjeledere, spesialister og HR-arbeidere samt personer med ambisjoner om å bli mellomledere, både i offentlig og privat sektor.   
   Kursrekken gir deltakerne mulighet til å fordype seg innenfor tema som blant annet forbrukeratferd, retorikk, rekruttering, internkommunikasjon og arbeidspsykologi.
   – Vi tar opp konkurransen om EVU-markedet i Oslo og skal tilby relevante kurs som vil oppgradere kompetansen til kursdeltakerne innenfor områdene vi er best på, avslutter Lars E. Olsen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1