Tips redaksjonen
02.09.2014

Høy komfort for små rom

 I små rom, som hotellrom, små kontorer eller i bygninger med lavt forbruk, kreves det mindre aircondition-enheter. For å svare på etterspørselen etter slike systemer introduserer Panasonic nå en enhet som har en kapasitet på bare 1.5kW. Selv om størrelsen er liten, vil den kunne levere samme komfortnivå som en mye større enhet.

– 1,5kW innendørsenheten er spesielt designet for å spare energi. Den skal være lett å montere og gi høy ytelse. Det er den ideelle løsningen for byggeiere som ser etter en energieffektiv løsning for små arealer, men som vil ha de samme funksjonene og fordelene som et større system, sier Jose Alves, Nordisk sjef for Panasonic Heating & Cooling. 
  Med mulighet for å koble flere enheter på ett system kan behovet for utendørskapasitet reduseres med cirka 30 prosent.  Den nye 1,5kW-enheten er tilgjengelig som Y2, 4-veis 60x60-kasset eller som K2/K1 veggmontert enhet. Y2 er aktuell for små kommersielle rom og for ettermontering med sine 60x60 cm.  
  Den veggmonterte K2/K1-enheten har et stilrent panel som er enkel å rengjøre. Enheten er mindre, lettere og mer stillegående enn tidligere modeller og er aktuell for små kontorer og andre kommersielle rom. 
  Innendørsenheten kan kontrolleres via Panasonics utvalg av oppkoblingsløsninger, inkludert det nye CZ-RTC3 berøringspanelet, som gjør det enkelt å administrere energibrukene. Denne tilbyr oppdaterte innstillinger som passer alle typer kundebehov. Informasjonen ser du på en kompakt 3-tommers skjerm.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1