Tips redaksjonen
04.03.2015

Honeywell Safety Products lanserer Turboshield ansiktsvernsystem

Honeywell Safety Products har lansert Turboshield, det første A-merkede ansiktsvernet på markedet. Turboshield er et helt nytt ansiktsvernsystem med god komfort for lengre bruk. Selskapet opplyser at det også er svært enkelt å skifte visir, og at systemet gir god beskyttelse og optimal balanse ved bruk sammen med hjelm. Ansiktsvernsystemet inkluderer hodeutstyr, hjelmadapter og ekstra visirer.

Turboshield-plattformen er aktuell for arbeidere i nesten alle bransjer som er utsatt for fallende eller flygende gjenstander, støt, sprut og partikler i luften.
   – Vi ønsket å lage en ansiktsskjerm som gir dagens arbeidere den beskyttelse, komfort og brukervennlighet de fortjener, sier Christine Mello, produktsjef for ansiktsvern ved Honeywell Safety Products. – Etter å ha besøkt kunder over hele verden og lyttet til utfordringene fra arbeidstakere og sikkerhetsansvarlige utviklet vi et produkt som omfatter alle deres prioriteringer i ett virkelig revolusjonerende ansiktsvernsystem.

Ergonomi
Turboshield-utstyret gir god komfort gjennom et patentert, fleksibelt fjæringssystem som gir 300 prosent mer kontaktflate enn tradisjonelle løsninger og eliminerer trykkpunkter, slik at utstyret kan brukes hele dagen. Et trykknapputløst system muliggjør svært enkelt skifte av visir i løpet av sekunder. Store, ergonomiske justeringsknapper tillater brukerne å oppnå en personlig, komfortabel passform – selv når de er iført vernehansker.

Hjelmadapter
Hjelmadapterens dobbelthengslede system gjør at visiret kan gli tilbake 18 cm for bedre balanse og vektfordeling, mens klaring over hodet øker med opptil 10 cm. Designen holder også sporene for tilbehør åpne. En integrert brem sikrer en passform uten gliper og ekstra beskyttelse mot partikler ovenfra. Hjelmadapteren er kompatibel med caps fra Honeywell og de fleste andre ledende merkevarer. Turboshield-utstyr og hjelmadapter er kompatibel med Honeywells familie av Supervizor-spesialvisirer inkludert gullbelegning, triacetat og acetat å gi ekstra fleksibilitet til produktserien.
   Det toriskformede Turboshield-visiret gir god optikk, økt synsfelt og, ifølge Honeywell, 50 prosent mer dekning av haken enn tradisjonelle sylindriske visirer. Ekstra visirer er tilgjengelig i Clear, Grey, UV/IR Shade 3.0 og UV/IR Shade 5.0. Det doble antiripe-/antidoggskjermbelegget er valgfritt på Clear- og Grey-visirer.
   Turboshield-systemet er sertifisert etter kravene i EN166-standardene. 

For mer informasjon om et produkt se http://www.honeywellsafety.com/Nordic.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1