Tips redaksjonen
07.03.2016

Hjelper kunder fra nord til sør med teletining

Vinterkulda gjorde sitt inntog i starten av det nye året, og den røde HeatWork-maskinen er benyttet til teletining landet over.

– Vi hjelper kunder fra lengst nord i landet til det sørligste punkt. Den store fordelen er at kunder som i dag investerer i maskinen, ikke bare får seg en topp moderne teletiner, men også et mobilt varmekraftverk til helårsbruk innenfor mange nye bruksområder. Varme- og temperaturkontroll er vår ekspertise, og det er derfor vi lykkes i prosjekter også innenfor betongarbeid og byggvarme, sier salgsleder Tommy Larsen, salgsleder i HeatWork.
   På Senja i Troms bygges et av verdens største settefiskanlegg. Det betegnes som en historisk satsning. Anlegget er på rundt 14 000 m2, og det etableres hele 2 mil med rør for transport av fisken. Salmar Nord, som er en av verdens største produsenter av oppdrettslaks, har en tydelig satsning i nord, og posisjonerer seg for vekst i oppdrettsnæringen.
   RP Maskin og Transport har ansvar for grunnarbeidet: tining, frostsikring og forvarming av betong pluss byggvarme. De har nå syv HeatWork-maskiner i drift for å sikre fremdrift, kvalitet og økonomi under gigantutbyggingen.
   – Vi har en presset fremdriftsplan som ville vært veldig vanskelig å holde uten HeatWork, sier daglig leder Ronny Pettersen i RP Maskin og Transport.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1