Tips redaksjonen
08.01.2016

Hjelper kunder fra nord til sør med teletining

Vinterkulda biter seg fast, og den røde HeatWork-maskinen brukes til teletining landet over.

– Året startet brått, og telefonen går varm. Vi hjelper kunder fra lengst nord i landet til det sørligste punkt. Den store fordelen er at kunder som i dag investerer i maskinen, ikke bare får seg en topp moderne teletiner, men også et mobilt varmekraftverk til helårsbruk innenfor mange nye bruksområder. Varme og temperaturkontroll er vår ekspertise, og det er derfor vi lykkes i prosjekter også innenfor betongarbeid og byggvarme, sier salgsleder Tommy Larsen, salgsleder i HeatWork.
   På Senja i Troms bygges et av verdens største settefiskanlegg. Det betegnes som en historisk satsning. Anlegget er på rundt 14 000 m2, og det etableres hele 2 mil med rør for transport av fisken. Salmar Nord, som er en av verdens største produsenter av oppdrettslaks, har en tydelig satsning i nord og posisjonerer seg for vekst i oppdrettsnæringen.
   RP Maskin og Transport har ansvar for grunnarbeidet: tining, frostsikring og forvarming av betong pluss byggvarme. De har nå syv HeatWork-maskiner i drift for å sikre fremdrift, kvalitet og økonomi under gigantutbyggingen.
   – Vi har en presset fremdriftsplan som ville vært veldig vanskelig å holde uten HeatWork, sier daglig leder Ronny Pettersen i RP Maskin og Transport.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1