Tips redaksjonen
27.05.2014

Historisk kontrakt for Norwater AS på HMS produkt

I slutten av januar vant Norwater sin største enkeltkontrakt på NorBarrier sperreprodukt noensinne. Kontraktsverdien er konfidensiell. Produktene, som brukes til avgrensning av områder av sikkerhetshensyn, har hovedsakelig blitt benyttet på norsk kontinentalsokkel tidligere.

Denne gangen skal imidlertid utstyret langt av gårde og installeres på Peregrino-feltet i Brasil, som opereres av Statoil.
  – Denne ordren gjorde at starten på året gikk fra «bra» til «meget bra», og det er spesielt hyggelig at vi får utvidet markedet for dette produktet, sier administrerende direktør i Norwater AS, Per Einar Gjerding.
  – Vi har også hatt grei aktivitet innenfor Norwater-produktene, der vi har sikret fem nye anlegg for produksjon i starten av året. Disse skal alle til Singapore og storverftet Keppel FELS. Vi opplever generelt en økende interesse for våre produkter og regner på mye i øyeblikket. Vi er på oppløpet på en del spennende prosjekter og ser lyst på aktiviteten første halvår. Men det er som alltid tøff konkurranse om oppdragene, avslutter Gjerding.
  Norwater AS har hovedkontor i Høylandsbygd i Kvinnherad kommune og har egne designer av maskiner som kan omdanne sjøvann til ferskvann ved reverse osmose (NorWater). I tillegg har bedriften egne utviklede sikkerhetsprodukter for avgrensning av områder (NorBarrier). Bedriften har produksjon i Norge, datterselskap i Shanghai i Kina og totalt 20 ansatte. 

Kilde: Maritime & Energy

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1