Tips redaksjonen
06.02.2020

Hett tips fra Sortimo

Selskapet har utviklet arbeidsstasjonen WorkMo for å skape et bedre arbeidsmiljø.

Arbeidsstasjonen er bygd opp av tilpasningsdyktige enheter og kan skreddersys etter brukerens arbeidsoppgaver. I løpet av arbeidsdagen kan man enkelt få med seg det man trenger på en gang slik at man slipper å løpe frem og tilbake til varebilen i dårlig vær.

Skreddersydd
For å gjøre arbeidsdagen enda enklere under vintermånedene har Sortimo utviklet løsninger som du kan skreddersys etter behov. I tillegg kan arbeidsstasjonen transporteres mellom verksted og byggeplass uten problemer. De fleksible WorkMo-enhetene kan kombineres med hverandre, som enkelt og raskt kan brukes som arbeidsbenk, verkstedsvogn, transportmiddel eller mobil arbeidsstasjon. Ole-Andreas Pettersen, Country Manager i Sortimo Norge forteller:
- Takket være blokkfunksjonens muligheter som kan kombineres individuelt kan WorkMo brukes på mange forskjellige måter til en rekke forskjellige oppgaver. Den kan enkelt spennes fast i bilen og transporteres fra en oppgave til en annen. Samtidig er det like enkelt og praktisk å ha den stående inne på verkstedet. Dette mener vi er en veldig viktig egenskap da du har behov for å ha verktøy og tilbehør lett tilgjengelig, uansett om du jobber innendørs eller utendørs.

Ta med deg arbeidsoppgavene inn
Du kan fylle WorkMo-enhetene dine med verktøy, utstyr og annet som arbeidsdagen krever, så kan du være sikker på at du har alt du trenger når du får stasjonen på plass i varebilen.
   Med Sortimos surrestropper ProSafe spenner du enkelt fast systemet i bilen, slik at utstyret ditt ligger akkurat der du trenger det. Og når du kommer til neste arbeidsoppgave, laster du av arbeidsstasjonen din og transporterer den dit du ønsker. Slik har du alltid det du trenger med en gang, og du slipper å løpe frem og tilbake til bilen. Ole-Andreas Pettersen avslutter:
   - Vi ønsker hele tiden å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig for dem som bruker løsningene våre. Takket være WorkMo-stasjonens fleksibilitet og tilpasningsdyktige egenskaper kan du laste den med alt du trenger for dagen, slik at du slipper å sløse tid og energi på å hente utstyr og materialer i bilen. Dette er spesielt viktig når det er kaldt og ruskete vær utenfor, for da vil man heller flytte arbeidsoppgaven innendørs, avslutter Pettersen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1