Tips redaksjonen
09.12.2016

Helnorsk samarbeid på varme- og tinesystemer

Felleskjøpet og HeatWork inngikk nylig en avtale som skal gi kunder enklere og mer effektiv service og vedlikehold på mobile varmekraftverk. I første omgang omfatter avtalen Sør- og Midt-Norge.

Narvikbaserte HeatWork utvikler og produserer helårs varme- og tinesystemer tilpasset nordiske forhold. Deres mobile varmekraftverk er egnet for blant annet landbruk, små og store bedrifter og bygge- og anleggsbransjen. Teletining, byggvarme, tørking, varmebehandling og skadesanering er en del av deres energieffektive miljøkonsept.

Vinn-vinn-vinn-situasjon
Behovet hos bønder, løsningene til Heatwork og nedslagsfeltet til Felleskjøpet er viktige elementer i avtalen. Med over 100 Felleskjøpet-butikker og et veletablert servicenett i hele landet ønsker HeatWork å styrke sin lokale tilstedeværelse gjennom å tilby enda bedre og mer effektive service- og vedlikeholdstjenester til sine kunder.
   – Vi lever av å ivareta våre kunder, og med Felleskjøpet på laget er vi trygge på at alle våre eksisterende og nye kunder får den hjelp og støtte de trenger. Dette gleder vi oss over, og vi kommer til å ha ett tett samarbeid med Felleskjøpet, sier daglig leder Reidar Schille i HeatWork.

Mål om økning
Avtalen skal utfylle flere felles behov. Felleskjøpet får økt antall oppdrag i lavsesong og HeatWork får en samarbeidspartner med høy kvalitet hvor kundene blir godt ivaretatt.
   – Felleskjøpet er svært fornøyd med å få norskeide HeatWork med i sitt virke. Dette er norskproduserte produkter med fokus på kvalitet og utvikling i tråd med markedet, noe som passer godt til vår strategi, sier Roar Kongsten, ettermarkedssjef maskin i Felleskjøpet Agri.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1