Tips redaksjonen
16.12.2015

Harstadbygg: Vi bruker HeatWork hele året

–Ved Kvandalen trafostasjon i Nord‐Norge har vi brukt HeatWork til byggoppvarming frem til sommerferien. I tillegg har vi brukt utstyret til teletining, forvarming av fjell for fjellbolter, frostsikring osv. Denne investeringen innebærer lønnsomhet og kvalitetssikring av leveranser til våre kunder. Det er vi veldig fornøyd med, sier Alf Kolsing, prosjektleder i Harstadbygg AS.

Kulde og minusgrader
– Harstadbygg har også tatt i bruk HeatWorks varmestaver til forvarming av fjell for gysing og montering av fjellbolter for Statnett. Allerede dagen etter tilfredsstilte fjellboltene en trekk‐kraft på 9 tonn. Dette gjorde at vi kunne fortsette arbeidet uavhengig av kulde og minusgrader, uttaler Kolsing.

Entusiastisk
Alf Kolsing er også entusiastisk når han forteller hvordan de har brukt HeatWork til tining av større områder, og hvor effektivt maskinen fungerer. – Hvis vi har ledig kapasitet på
HeatWorken, har det vært enkelt å leie den ut til andre, forteller han.

Rask levering
– Må også få legge til at HeatWork snudde seg raskt og enkelt leverte oss produkter tilpasset vårt behov, avslutter Kolsing.
   Harstadbygg har lang erfaring med oppføring og ferdigstilling av ulike typer offentlige og private bygg. Selskapet har en egen entreprenøravdeling som har fokus på utvikling av totalprosjekter for næringslivet og den offentlige sektoren.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1