Tips redaksjonen
04.01.2016

Hansen Protection og Statoil signerte langtidskontrakt

Hansen Protection skal produsere flere tusen redningsdrakter for Statoil de neste sju årene. En forlengelse av den nysignerte avtalen kan innebære leveranser helt fram til 2026.

En av verdens ledende produsenter av redningsdrakter, Hansen Protection AS i Moss, har forlenget en eksisterende avtalte med Statoil. Dermed skal den norske produsenten levere tusenvis av redningsdrakter til Statoils virksomheter i Norge i mange år fremover.

Avanserte drakter
Redningsdraktene i denne leveransen blir blant verdens mest avanserte. De skal produseres ved Hansen Protections fabrikk i Moss. Kontrakten med Statoil er den største avtalen på norsk sokkel når det gjelder redningsdrakter. Draktene skal brukes på alle helikopterbaser i Norge.

Produseres i Norge
– Vi har nødvendig kompetanse og kapasitet for denne produksjonen i Moss. Avtalen skaper forutsigbarhet og trygge arbeidsplasser i lang tid fremover, sier administrerende direktør i Hansen Protection, Terje Gorm Hansen.
   – Dette er en svært viktig avtale for Hansen Protection. Og vi er spesielt stolte over at produksjonen skal skje i Norge, sier han.
   Hansen Protection sysselsetter omlag 90 personer i Moss. 50 av disse arbeider med produksjon av redningsdrakter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1