Tips redaksjonen
06.02.2017

Håndholdt 3D-skanner for full kroppsskanning

XYZprinting lanserer sin nyeste håndholdte 3D-skanner, XYZprinting Handheld 3D Scanner med Intel RealSense, som gjør det mulig å foreta komplette kroppsskanninger i 3D samt hode- og objektskanninger i farger.

Rask og enkel skanning
XYZprinting Handheld 3D Scanner er rask i bruk, både når man skanner, og når man behandler store og små objekter eller lager 3D-portretter. Den har en kompakt og lett design. Målene er 41 x 157 x 61 mm og vekten bare 238 g.
   Bakpå XYZprinting Handheld 3D Scanner er det en klemme som brukes for å feste skanneren til nettbrett, bærbar pc eller andre bærbare enheter.
 
Skann og skriv ut
Skanneren fungerer ved at man holder og fører den rundt objektet i jevn fart og med en avstand på cirka 10–70 cm. Da tas det bilde fra forskjellige vinkler med stor nøyaktighet.
   For å få best mulige 3D-portretter og gjengivelse av objekter ved skanning har XYZprinting utviklet en egen, eksklusiv programvare, XYZscan Handy, som har tre skannemoduser: hodemodus, objektmodus og kroppsmodus.
   Når de digitale kopiene er opprettet og lagret, kan de gjenskapes i 3D ved hjelp av en kompatibel 3D-skriver. Det ønskede objektet kan enten skannes og gjenskapes nøyaktig i forskjellige størrelser eller modifiseres ved hjelp av XYZscan Handy-programvaren, slik at noe helt nytt skapes. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1