Tips redaksjonen
24.04.2014

Grafisk tapetkolleksjon signert Lilesadi

Photowall lanserer High Above – en grafisk fantasifull tapetkolleksjon fra det nederlandske designstudioet Lilesadi. Kolleksjonen er inspirert av grafiske strukturer og ville dyr i karrige fjellandskap.

Fjelltopper skapt av trekanter, bjørner på vandring, skybrudd over bølgende daler og en ensom ulv på tur i bratte fjell. Lilesadis kolleksjon er et kontrastrikt møte mellom det harde og det myke. Inspirasjonen kommer fra dyr og natur.
  – Til denne kolleksjonen har vi latt oss inspirere av naturens fjell og daler og de mystiske dyrene som befinner seg der – for eksempel bjørn og ulv. Dette har resultert i fire motiver som hver for seg er en unik skildring av samme tema. Motivet som har gitt hele kolleksjonen navn – High Above – er en personlig favoritt. Det er svart, hvitt og minimalistisk – samtidig som det er mykt og poetisk, sier Dinah Smutny, designer og gründer.
  Lilesadi ble grunnlagt i 2011 av søstrene Dinah og Sarah Smutny. Abstrakte, grafiske former med en leken vri er noe som kjennetegner deres unike stil godt. En leken kreativitet basert på lyst og glede. 
  – En stor drivkraft for oss er kjærligheten til mønstre og materialer samt å skape produkter som mennesker kan relatere seg til. Med produktene våre kan et lite stykke poesi bli en naturlig del av ethvert hjem, sier Sarah Smutny, markedsansvarlig og gründer, Lilesadi.
  High Above fås eksklusivt hos Photowall. Kolleksjonen består av fire minimalistisk spennende motiver og kan bestilles som måltilpasset fototapet for 347 NOK per kvadratmeter. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1