Tips redaksjonen
03.01.2015

Gorenje Simplicity Collection

Gorenje Simplicity Collection byr på enkel betjening, adaptiv teknologi og moderne design. Hvitevarene kjennetegnes av rene linjer og minimalistisk design, pent innpakket i den velprøvde Simplicity-stilen.

Den nye kolleksjonen hvitevarer i svart og hvitt omfatter en teknisk avansert ovn, induksjons- og gasstopper for viderekomne, kjøle-/fryseskap med ioniseringsteknologi, en høyteknologisk mikrobølgeovn, en kraftig vaskemaskin og en tørketrommel med intelligent sensorteknologi. 
   Gorenjes Simplicity-kolleksjon inneholder teknologisk avanserte designprodukter. Kolleksjonen henvender seg til alle som er opptatt av å utforme hjemmet etter egen smak.
   Kolleksjonen betjenes med én enkelt bryter støttet av avansert adaptiv teknologi. De mest avanserte Simplicity-hvitevarene lagrer de personlige innstillingene og programjusteringene dine og henter dem frem igjen neste gang du skal bruke produktet. En lett berøring eller dreining av en bryter er nok til at de gode hjelperne husker favorittinnstillingene du har valgt for koking, steking, vasking og tørking. 

Kilde: mynewsdesk.com

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1