Tips redaksjonen
02.02.2017

Goodyears Eagle-360

Goodyear Tire & Rubber Companys konseptdekk Eagle-360 er utnevnt til én av Time Magazines «Beste oppfinnelser i 2016».

Hvert år setter Time Magazines teknologiredaktører opp en liste over årets «best oppfinnelser som gjør verden bedre, smartere og – i enkelte tilfeller – litt morsommere». På årets liste står 25 oppfinnelser, som i tillegg til Goodyears Eagle-360-konsept, omfatter et hodesett for virtual reality, sko som snører seg selv, et soltaksamarbeid mellom Tesla og SolarCity og den elektriske bilen ChevyBolt.
   – Ved kontinuerlig å redusere behovet for inngrep og handling fra føreren i førerløse biler, vil dekkene spille en enda viktigere rolle som hovedkontakten til veien, sier Goodyears teknologidirektør Joe Zekoski. – Goodyears konseptdekk spiller en dobbel rolle i denne fremtiden, både som kreative plattformer som forskyver grensene for konvensjonell tankegang, og som testobjekter for neste generasjons teknologier.
   Goodyear Eagle-360 er et konseptdekk formet som en kule som ville gi førerløse biler en uovertruffen manøvrerbarhet, kontakt og etterligning etter naturen for bedre sikkerhet. En detaljert beskrivelse av teknologien bak konseptet kan ses på nettet på http://youtu.be/eWQZ4St0m2Q.
   – Selv om Eagle-360 er et fremtidskonsept, representerer det en viktig side av Goodyears fornyelsesstrategi og vår visjon for smart og trygg mobilitet, avslutter Joe Zekoski.
   En fullstendig liste over Time Magazines beste oppfinnelser i 2016 er tilgjengelig på http://time.com/4572079/best-inventions-2016/.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1