Tips redaksjonen
05.05.2015

Godt håndverk uansett vær

Synfiber AS lanserer Krafla – skalljakke og skallbukse som er flammehemmende, vanntett og synlig 24/7.

Designen tar utgangspunkt i funksjonalitet, beskyttelse og sikkerhet. Plaggene er produsert i et solid og lett stoff med mykt og komfortabelt fôr. Metervaren, Tencate Tecasafe Plus, oppgis å ha gode fuktighetsregulerende evner, tørker fort, har en miljøvennlig produksjon og er dessuten testvinner innenfor flammehemmende stoffer.
   Jakken har praktiske detaljer som nettbrettlomme, ID-lomme, lufting under armene og treveis justerbar hette, som sitter godt både med og uten hjelm. Buksen har solide seler og praktiske lommer og kan brukes med både lange og korte kneputer. Knapper, glidelåser og lommeåpninger er tildekket i henhold til CE-kravene.
   Krafla er sertifisert i henhold til den nye synlighetsnormen EN ISO 20471, der kravene til fargeekthet er skjerpet i forhold til tidligere norm. Jakken og buksen er sertifisert som sett i klasse 3. Brukes plaggene hver for seg, tilfredsstiller jakken klasse 2 og buksen klasse 1.
   Krafla er spesielt egnet for dem som jobber på oljeinstallasjoner, i raffinerier, gassindustrien, kjemisk industri, energisektoren eller som jobber som tankbilsjåfører.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1