Tips redaksjonen
02.01.2014

Gjør monteringen enklere, raskere og mer ergonomisk

Rittal bygger videre på sitt skapsystem, TS 8. Nå kommer de med en markedstilpasset utgave som gir mer effektiv innvendig monteringsplass. Det er en god løsning for trange steder der montasjeplaten i standardskap ikke er tilstrekkelig.

I et standardskap føres montasjeplaten inn forfra, gjennom døråpningen, noe som begrenser dens størrelse. TS 8 sideskap har en annen løsning som forenkler arbeidet. Her skyves montasjeplaten inn fra siden. Det gjør det mulig å jobbe med en 100 mm bredere montasjeplate slik at man utnytter hele skapets bredde i installasjonen.
   En annen fordel er at tunge løft inn i skapet elimineres med den nye teknikken. Alt utstyr monteres utenfor skapet og direkte på montasjeplaten. Denne kan da lett skyves inn i skapet på ferdig monterte glideskinner. Det betyr at monteringen blir både raskere og enklere samt mer ergonomisk. Den økte bredden på montasjeplatene gjør at det ikke er nødvendig med et montasjeplatemellomstykke, hvilket gjør monteringen enda lettere.
   Sammen med en monteringsvogn vil man oppnå maksimal monteringsflate og minimalt løft. Monteringsvognen gjør det mulig å sette sammen flere montasjeplater utenfor skapet. Utstyr monteres på montasjeplaten og skyves deretter lett på plass. Monteringsvognen kan vinkles 90 grader fra liggende til stående, det vil si at hele monteringen kan gjøres som ved et arbeidsbord, noe som også er en bra ergonomisk løsning.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1