Tips redaksjonen
08.12.2017

Gjenoppstått interiørklassiker

Rullegardinen har gjenoppstått som et interiørelement som faktisk kan løfte boligen din i både utseende og funksjon.

Dagens rullegardiner er nå hypertrendy og blant de mest populære typer interiørgardiner på det europeiske markedet, så vel som på det norske. Du kan velge mellom flere betjeningsmuligheter som alle er svært solide og holdbare.

Justeringen
Teknologien på dukrullen har blitt helt annerledes enn før. Med LiteRise-justering på de nye rullegardinene kan du nå, med lett hånd, føre opp eller ned rullegardinen til den posisjonen du ønsker, og slippe den – og den blir værende der du slapp.
   For vinduer der du ikke når opp til toppen, kan du enten velge å bruke kjedetrekk eller motorisering. Det aller nyeste her er batterimotorisering som gjør at du slipper å trekke strøm opp til rullegardinen.
   LiteRise og de motoriserte løsningene er barnesikre og har også en visuell fordel da du slipper sjenerende og lange snorer som henger i eller ved vinduet.

Designen
Dukkvaliteten i rullegardinsortimentet gjør det mulig å bestille egen print. Samtidig kan de nye rullegardinene gi deg så mye mer enn solskjerming. Med et florlett lyst tekstil på rullen kan rullgardinen fungere som lett solskjerming og et delikat interiørinnslag. Stoffet demper sterk sol inn i rommet, men slipper inn et behagelig og mykt lyst, og den rene dukflaten gir et stramt, men rolig uttrykk til rommet.

Lystetthet
Med skinner på sidene og kassett som dekker rullen på toppen, har du mulighet for å få et tilnærmet helt lystett rom med rullegardiner. Med et reflekterende materiale på baksiden av stoffet minimerer du også varmeinnslippet på varme dager.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1