Meny
02.01.2014

Gir deg strøm overalt

Med Vartas nye bærbare Powerpacks behøver du ikke lenger å bekymre deg for at batteriet går tomt når du er på farten. Uansett om du har en smarttelefon, satellitt navigasjonssystem eller GPS-enhet, kan du med Vartas bærbare Powerpack lade alle med riktig mengde strøm.

Den kompakte laderen kommer i fire forskjellige versjoner og gir opp til sju timers ekstra strøm. Dette er de fire nye Powerpack-variantene fra Varta: 

Mini Powerpack
Den nye Mini Powerpack bør aldri legges igjen hjemme. Enten du er på vei til eksamen, ute på byen eller på en forretningsreise gir den deg en kraftig back-up som sørger for at ingenting går galt. Den praktiske lille hjelperen kommer i svart og hvitt, er av samme størrelse som en flashstasjon og gir mobile enheter opptil 60 minutter med strøm.  Ved hjelp av Micro-USB og iPhone-adaptere er Mini Powerpack en to-i-ett-løsning for smarttelefoner. I tillegg er den festet til en praktisk nøkkelring, noe som gjør at det er enkelt å ta den med seg. Takket være sin litium-ion-teknologi kan den lille hjelperen lades flere hundre ganger via USB. 

Emergency Powerpack
Vartas Emergency Powerpack gir mer strøm. Disse små enhetene med Micro USB eller Apple 30-Pin-adapter gir opptil to timers ekstra taletid. Den trådløse Emergency Powerpack får strømmen fra et lett utskiftbart VARTA CR 123 A litium-batteri, som har en ekstremt lang levetid. Emergency Powerpack gir god effekt selv når den har ligget i hanskerommet en god stund. På grunn av Emergency Powerpacks kompakte størrelse passer den lett i en ryggsekk og gir strømmen som trengs for å få tilgang til elektroniske kart på en familietur.

Alkaliene Powerpack
Den alkaliske Powerpack er maratonløperen i det nye bærbare Powerpack-sortimentet. Den gir over syv timer ekstra strøm og bruker fire AA VARTA High Energy-batterier. Den har Mini-USB-, Micro-USB- og Apple-adaptere. Det mobile hjelpemiddelet lader selv en iPod Mini. Den alkaliske Powerpacken lader ved hjelp av USB-kabelen som følger med.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no