Tips redaksjonen
20.10.2015

Gi rommet et raskt og rimelig ansiktsløft

VELUX lanserer for første gang liftgardiner. De er tilgjengelige i 20 tidsriktige farger og stoffer som skaper en varm og dempet stemning. Et spesielt festesystem gjør at du bare trenger å bytte gardinduken for å gi rommet et raskt og rimelig ansiktsløft.

I overgangen mellom årstidene er det ikke bare været som endrer seg. Det gjør også vanene våre. På høsten begynner vi igjen å tilbringe mer tid inne, og mange ønsker å gi interiøret et lite ansiktsløft som passer årstiden. Puter, tepper, lys og dekorgjenstander er enkle å erstatte og kan gjøre mye med interiøruttrykket. Nå er det blitt like enkelt å bytte ut takvindusgardinene.
   Den nye liftgardinkolleksjonen fra VELUX er tilgjengelig i en rekke mønstre og stoffer med ulike grader av lysinnslipp. Og med det spesielle Pick&Click!TM-systemet kan du raskt og rimelig bytte dukene for å gi rommet et stilbytte akkurat når du ønsker. Festesystemet innebærer at dukene også er enkle å demontere for rengjøring. Liftgardinene har i tillegg ingen synlige snorer og er dermed mer barnesikre.
 
Liftgardinene fra VELUX er i salg til en anbefalt utsalgspris fra kr. 556 inkl. mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1