Tips redaksjonen
27.07.2017

Gardena R50Li – beste robotgressklipper i budsjettklassen

«Liten, men smart budsjettmodell som presterer over sin prisklasse», skriver nettstedet Best-i-test.nu om Gardena R50Li, som dermed havner øverst på pallen i budsjettklassen i den årlige testen av robotgressklippere.

Nettstedet Best-i-test.nu utfører årlig en test av robot-gressklippere, og maskinene som testes blir virkelig utfordret.
   Robotgressklipperne blir testet i flere måneder, på ulike typer gressplener og under varierende værforhold. Dette for å kunne bedømme langtidseffekter og påvirkning av gressets tilstand ved ulike årstider. Gressplenen er på sitt skjøreste ved sommertørke og høstvæte, og har sin kraftigste vekstperiode ved begynnelsen av sommeren.
   Nettstedet konstaterer at Gardena R50Li takler en brattere skråning enn det spesifikasjonen angir, og trekker frem at sikkerheten er svært god, samt at installasjon, programmering og menysystem er brukervennlig.
   Gardena R50Li kan klippe gressplener på opptil 500 m2, og passer dermed for de fleste norske hager. Når man har en liten gressplen, er det en fordel å kunne holde den fri på dagtid, noe som ikke er noe problem da maskinen er så stillegående at den kan jobbe om natten uten å forstyrre hverken deg eller naboene.

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1