Tips redaksjonen
11.04.2016

Gamertastatur med tunge spesifikasjoner

Thunderstorm Keyboard er en tungvekter av et tastatur beregnet på eSports-utøvere.

Produsenten sier dette om det nye tastaturet: En kul, futuristisk design der tordentemaet preger både tastaturkassen og de enkelte tastene er ikke nok. Hvis man er seriøs når det gjelder gaming, må tastaturet gjøre akkurat det man ber det om og akkurat når man gjør det. Et trådløst tastatur, for eksempel, er ikke noe eSports-utøvere kan bruke. Det er rett og slett en for stor forsinkelse i den trådløse overføringen.
   Anders Partida Petersen, produktsjef hos Sandberg AS, sier følgende om tastaturet: –Vi har brukt kraftige og tunge materialer. Det var faktisk en fornøyelse å jobbe med det. Vi pleier å tenke trådløst samt redusere størrelser, vekt, strømforbruk osv. Med dette produktet har vi gått stikk motsatt vei: Det må rett og slett fungere helt nøyaktig, kunne tåle tøff belastning i lang tid, og det er likegyldig om det er stort og tungt. Bare det virker og fortsetter å gjøre det.
   Thunderstorm Keyboard fås med forskjellig layout og gjennomlyses innenfra av LED-lys som man enkelt kan endre farge på fra tastaturet.
   Du finner din nærmeste forhandler på www.sandberg.it.
[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1