Tips redaksjonen
30.12.2013

GROHEs lekkasjeboksløsning har fått SINTEFs tekniske godkjenning

GROHE har i lengre tid jobbet med å utvikle en oppdatert versjon av sin lekkasjeboksløsning for Norge og norske installatører.

 

Målsettingen med GROHEs oppdaterte lekkasjeboks fra start var å presentere det norske markedet for et enda mer profesjonelt produkt preget av innovative løsninger og utviklet i henhold til norske byggeforskrifter og TEK10. 
 
  Underveis i prosessen har det vært veldig viktig for GROHE å trekke inn norske rørleggere med lang og bred bransjeerfaring som konsulenter. Deres kunnskap med installasjon i praksis har bidratt til den ferdige lekkasjeboksløsningen som nå er lansert i Norge. 

Teknisk godkjenning av SINTEF
På bakgrunn av denne produktutviklingen har GROHE lykkes i å skape et produkt som tilfredsstiller TEK 10, og som har mottatt teknisk godkjenning av SINTEF. 
 
  Den tekniske godkjenningen gjelder både ved installasjon i våtrom og på f.eks. toaletter uten sluk (ved montering av en automatisk vannlås).

Enkel utskifting av sisternekassen
Hos GROHE har man valgt å gi adgang til sisternekassen fra front. Ved installasjon forsegler man lekkasjeboksen fra front med en frontplate som festes til lekkasjeboksen. Dersom det er aktuelt med flislegging, flislegges frontplaten separat, men i samme mønster som resten av rommet. Denne løsningen gir en nesten usynlig frontplate og vil fremstå som en helhetlig designløsning. Dersom lekkasjen skulle oppstå, fjerner man enkelt frontplaten og har dermed adgang til å utskifte sisternekassen, uten å bryte tettesjiktet mellom lekkasjeboksen og veggen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1