Tips redaksjonen
28.01.2016

GLAVA lanserer Proff 34

GLAVA har videreutviklet hovedproduktet for norske bygg og boliger, Proff 35, og lanserer Proff 34, som har enda bedre isolasjonsevne.

– Nå har vi tatt hovedproduktet vårt ett steg videre, noe som gir mulighet til å isolere norske bygg enda bedre, sier Henrik Norland, produktsjef for bygg i GLAVA.
   Høsten 2015 åpnet GLAVA ny produksjonslinje i Stjørdal, der det er investert 130 millioner kroner i bygging av Europas mest moderne produksjonslinje for glassullproduksjon.
   – Det stilles stadig større krav til isolasjonsverdien på det norske byggemarkedet. Vi er rustet til å møte etterspørselen etter økt boligkomfort, sier Jon Karlsen, administrerende direktør i GLAVA.
   – Investering i nye produksjonsanlegg ved fabrikkene i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Optimaliseringen av produktet for å oppnå bedre isoleringsevne har også gitt endra bedre spenst og formfasthet, noe som gjør monteringsarbeidet enklere. Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Jo lavere lambdaverdi, desto bedre isolerer produktet. Med høyere isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk, sier Karlsen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1