Tips redaksjonen
23.04.2019

Fyller Vikingskipet med boliginspirasjon

26.-28. april er Boligmesse tilbake på Hamar, og Vikingskipet fylles med eksperter på alt fra interiør og kjøkken til boligleverandører.

– Her blir det noe for de fleste, enten du skal bygge eller kjøpe nytt, pusse opp eller bytte ut møbler og interiør. Og skal du planlegge vårsesongen, kan du finne masse inspirasjon til hagen på messen, forteller Toril Hallan fra arrangøren Compass Fairs.
   Hun er prosjektleder for messen som går av stabelen 26.-28. april i Vikingskipet, og legger til at et besøk på Boligmesse er en unik mulighet for en prat med eksperter fra de fleste bransjer innen hus og hjem.
   – I år har vi blant annet med oss IKEA Ringsaker, som stiller med flere av sine dyktige eksperter. Det blir generelt sett et svært godt tilbud for de som trenger nye møbler, i tillegg til IKEA har vi med oss både Pegus Møbler og Helset Møbler. Vi har også med en boligstylist og en interiørarkitekt – perfekt for deg som ønsker inspirasjon til fornying av hjemmet, sier Hallan.

Otto kommer

Messehelgen blir også spekket med konkurranser og morsomt program på scenen.
   – Fredag og lørdag kan du lære mer om robotgressklippere når Morten Oslo fra Mortenshage.no holder foredrag, og lørdag og søndag er Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» på plass. Han holder både foredrag og leder de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl. Det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte, og jeg kan love at dette er noe du vil ha med deg selv om du ikke deltar selv, forteller Hallan.

Vinn boligpakke for 300 000

Prosjektlederen minner også om årets messekonkurranse.
   – I år kan de besøkende vinne produkter til sin bolig for totalt 300.000 kroner, og alt man må gjøre er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen. Hvis du nominerer en håndverker i kåringen «Norges hyggeligste håndverker» er du også med i trekningen av ett års gratis strøm fra Fjordkraft, avslutter Hallan.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1