Tips redaksjonen
20.07.2015

Frir til de designbevisste

Den elektriske kjøretøyspesialisten WeeCar AS lanserer nå to nye modeller: WeeCar ELse og WeeCar ELine. Hensikten er å kapre de mer designbevisste brukerne.

WeeCar ELse og ELine er to nyheter i den elektriske kjøretøyfamilien til WeeCar AS i Tysvær. Som de eksisterende modellene er nykommerne tilpasset brukere med bevegelsesutfordringer – fremkomstmidler utviklet både for korte handleturer eller lengre utflukter. De to nylanseringene er bygd for å møte brukergruppens behov, men henvender seg i større grad til de mer designbevisst kundene, forteller daglig leder i WeeCar AS, Glenn Larsen.
   – Mange er opptatt av design og ønsker noe som skiller seg fra de mer typiske, elektriske fremkomstmidlene på markedet. ELse og ELine er i så måte mer treffende med et mer aerodynamisk, scooterliknende design, samtidig som de er praktiske i bruk. Vi ser at riktig design blir stadig viktigere også i dette markedet, sier Glenn Larsen.

Tre eller fire hjul
WeeCar ELse er utstyrt med fire hjul og en 800 W el-motor som gir den en bærekapasitet på opptil 200 kg. Når de fire batteriene på til sammen 80 Ah er fulladet, kan den kjøres i opp mot 60 km med en maksfart på 10 km/t. Else er utstyrt med trommelbrems samt en smart lasteboks for handleturene.
   WeeCar ELine er seriens første trehjuling, noe som gir den en mer retroaktig design. Motoren har en effekt på 600 W, og kapasitet og kjørelengde er identisk med ELse selv med tre 14 Ah-batterier. I motsetning til Else, som har et scooterformet sete, har Eline seterygg for bedre støtte, og kurver både foran og bak gjør det enkelt å ta med litt last. Eline kommer i fargen lazer red, Else er svart.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1