Tips redaksjonen
04.03.2015

Fremtidens penn og linjal

Nå kan kreative sjeler få enda mer ut av sin iPad. Med Adobes digitale penn og linjal, Ink og Slide, kan du jobbe kreativt mens du er på farten og lage helt nøyaktige tegninger. Begge produktene er integrert med Adobe Creative Cloud og er nå tilgjengelig i Norge.

Nå blir det enda enklere å notere ideer, skrible skisser og tegne rette linjer helt nøyaktig mens man er på farten. Adobe lanserer to nye digitale verktøy for iPad – Ink og Slide – en digital penn og en digital linjal, begge produsert av Adobe-partneren Adonit. Verktøyene kan brukes med Adobes kreative iPad app'er, som Illustrator Line, Illustrator Draw, Photoshop Sketch og Adobe Brush CC.

Ink
Adobe Ink er en digital penn i aluminium med trekantet form som dreier 30 grader, så den ligger perfekt i hånden. Pennen er basert på Adonits patenterte Pixelpoint-teknologi, som gjør den ekstremt presis og trykkfølsom. Jo hardere man presser pennen ned mot skjermen, desto tykkere blir linjene. Det er også mulig å kopiere tekst og skisser fra én iPad til en annen, noe som gjør det enkelt å dele prosjekter med andre.

Slide
Adobe Slide er en digital linjal og et utfyllende verktøy til Ink for iPad. Slide gjør det mulig å tegne nøyaktig og lage helt rette linjer, perfekte sirkler og balanserte former.
  
Adobe Ink og og Slide er kompatible med iPad (4. generasjon), iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini Retina og iPad Mini 3 med minimum iOS 7.
   Adobe Ink og Adobe Slide kjøpes som et sett og har en utsalgspris på kr. 1895,- inkl. mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1