Tips redaksjonen
04.05.2017

Fortsetter satsingen på kundetilfredshet i Norden

LG Air Conditioning og Energy Solutions investerer i produktutvikling i Norge og engasjerer klimateknologileverandøren Klimax AS som ny distributør av varmepumper og klimaanlegg. Valget av ny distributør er en del av satsingen på økt kundetilfredshet i Norden.

LG Air Conditioning og Energy Solutions fortsetter å satse på det nordiske markedet.
   Ed Wilkes, nordisk salgssjef i LG Air Conditioning Wilkes forteller at samarbeidet med den nye distributøren øker tilgjengeligheten av klimaanlegg og varmepumper for norske forbrukere.
   – Vår kunnskap og ekspertise gjør at vi utfyller hverandre, og sammen får vi en unik kompetanse. Dette gir oss muligheten til å tilby førsteklasses produkter, skape fornøyde kunder og styrke vår tilstedeværelse på det norske forbrukermarkedet, sier Ed Wilkes.
   LG opplyser at de nylanserte produktene er unikt designet og tilpasset det nordiske klimaet. LG Air Conditioning og Energy Solutions og Klimax AS har store fremtidsplaner  for nordisk klimateknologi.
   – Vi er stolte av å ha fått til en avtale med LG om distribusjon av varmepumper og airconditioning for det norske markedet. LG er en produsent vi i Klimax har stor tro på. Det er en stor internasjonal aktør med et bredt produktspekter som er kjent for innovasjon og god kvalitet, sier Sveinung Byre, styreformann i Klimax AS.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1