Tips redaksjonen
11.03.2015

Fornøyd messearrangør ser frem til neste arrangement

– Det har vært tre flotte dager på The Qube med over 1950 besøkende. Vi hadde håpet på 1500 besøkende, så dette er over all forventning, sa prosjektleder i MEF, Fred Arild Gyldenås, da messen var over.

– Vi er strålende fornøyd med både oppslutningen og gjennomføringen av Arctic Entrepreneur. Vi gleder oss allerede til neste års arrangement som blir på samme sted i uke 3 i 2016, sa Gyldenås.
  Fagmessen Arctic Entrepreneur ble arrangert i messehallen ved Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 20.–22. januar. Det var en kombinasjon av utstillinger og seminarer. Paraplyen Arctic Entrepreneur omfattet fagsamlingene Samferdsel og veivalg, Avfallsdagene, VA-dagene, Pukk som byggråstoff, Vegbyggerdagen og Sprengningsdagen. 

God stemning
Da Ny Teknikk besøkte messen 22. januar, opplevde vi god stemning og møtte entusiastiske utstillere i messehallen The Qube, som for anledningen var fylt opp med kraftige anleggsmaskiner og annet utstyr og anleggsmateriell. Et stort antall utstillere presenterte sine produkter og tjenester. Vi rakk å stifte bekjentskap med noen av dem, blant andre Volvo Maskin, Glasopor, Brødrene Dahl, Tess, Michelin Nordic, Sandvik Norge, Hallingplast og Leica Geosystems.
   I tillegg til alle utstillingene var det anledning for de fremmøtte til å delta i diverse aktiviteter, blant annet konkurransen i presisjonsarbeid med gravemaskin, og på et innhegnet område kunne de som ville, leke seg med fjernstyrte trailere og anleggsmaskiner, riktignok i miniutgaver.
   For dem som er tilknyttet anleggsbransjen og for skoleelever som tar sikte på en fremtid her, måtte et besøk i The Qube være både interessant og lærerikt og en fin anledning til å gjøre seg kjent med bransjen. Vi rakk ikke å delta på noen av de mange seminarene, men vil tro at det omfattende seminartilbudet samlet mange deltakere.
   Både 20. og 21. januar var det kveldsarrangement med servering og underholdning.
  
Vellykket auksjon
Veldedighetsauksjonen ble en stor suksess. Barnekreftforeningen fikk overlevert en sjekk på 200 000 kroner fra arrangør Ritchie Bros. og MEF under Brakkemiddagen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1