Tips redaksjonen
28.08.2017

Forbedret flaggskip i Thules ryggsekkserie

Med årets tursesong i gang lanserer svenske Thule nå sin nye langtursekk Guidepost.

Den nye modellen har fått flere justeringsmuligheter, bedre bærekomfort og smartere lommer enn forgjengeren.
   Tre år etter at den første ryggsekken til Thule kom på markedet, lanseres en ny modell av flaggskipet Thule Guidepost. Sekken, som er utviklet for de lange utfluktene, er nå oppgradert med en rekke smarte effekter.
   Blant disse er QuickFit skulderselen, som gir mulighet for tre breddeinnstillinger av skulderstroppene og hele 15 cm brystjustering. TransHub-bæresystemet og det forsterkede, bevegelige hoftebeltet overfører belastningen bedre til hoftene og gjør bæring mer behagelig. Bakpanelet gjør at luften kan sirkulere bedre rundt ryggen, mens den polstrede støtten gir beskyttelse på utsatte kontaktpunkter.
   Nye Guidepost tilbyr også to sekker i ett: Skal man opp på en topp og ikke behøver all bagasjen med seg, kan man ta av lokket og gjør sekken om en til 28-liters dagstursekk.
   I 2017 er elektriske effekter også uunnværlige på fjellet og i skogen, noe som løses med Thules nye PowerPocket: En egen beskyttet lomme for ledninger og ladere. Lommen holder orden på ledningene som går mellom enheten i hoftebeltelommen og mobilladeren i PowerPocket-rommet.

Tilpasses behov
Guidepost er også utstyrt med VersaClick, en egen serie holdere til hoftebeltet. Dermed kan man skreddersy sin sekk, enten med en drikkeflaskeholder, en kompakt glidelåslomme for småsaker eller en Rolltop Safezone – Thules støtsikre og vanntette lomme for verdisaker som telefon eller briller.
   Man har nå tilgang til innholdet i sekken både igjennom topplokket, sideåpningen og en åpning nederst på sekken.
   Nye Thule Guidepost kommer både i dame- og herremodell og leveres i størrelsene 65 og 75 liter for begge kjønn, og 85 l for menn. Veiledende priser er fra kr. 2699 til kr. 3199. For mer informasjon, se Thule.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1