Tips redaksjonen
11.04.2016

Fjord Line inngår fraktsamarbeid med CLdN

Fergerederiet Fjord Line og sjøfraktselskapet CLdN ro-ro SA har etablert et kommersielt partnerskap som gir Fjord Line tilgang til CLdNs europeiske nettverk for transport av gods og cargo.

Med virkning fra midten av februar benyttet CLdN ukentlig Hirtshals i Danmark som anløpshavn på sin fraktrute mellom Zeebrugge og Gøteborg. Det åpner nye muligheter for Fjord Lines gods- og cargotransport på linjene Bergen–Stavanger–Hirtshals og Langesund–Hirtshals.
   Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia, der det er hyppige sjøveisforbindelser videre til London (Purfleet) og Killingholme i Storbritannia.
På tilsvarende vis kan Fjord Line tilby transport av gods og cargo mellom Gøteborg, Bergen og Stavanger samt Langesund i Telemark.
   – Vårt samarbeid med CLdN åpner spennende perspektiver for utvidet sjøtransport av gods og cargo mellom Norge og sentrale europeiske havner. Vi ser frem til å utvikle disse nye transportløsningene og tilby våre eksisterende og fremtidige kunder nye og spennende muligheter, sier cargosjef Rune Hetland i Fjord Line.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1