Tips redaksjonen
06.03.2014

Fire nye COOLPIX-kameraer i L-serien fra Nikon

Nikon har lansert fire nye kameraer i COOLPIX-familien. Blant annet COOLPIX L830 som er et kompaktkamera med hele 34 ganger optisk zoom og med opptil 68 ganger Dynamic Fine Zoom.

I tillegg lanseres 16-megapikselkameraet COOLPIX L29 med enkel betjening og et NIKKOR-objektiv med vidvinkel og fem ganger zoom, 20-megapikselkameraet COOLPIX L30 (bildet) med et NIKKOR-objektiv med fem ganger zoom og 26 ganger zoomobjektiv samt 20-megapikselskameraet COOLPIX L330. Alle de nye kameraene er kompatible med vanlige AA-batterier. 

L830 – nærmere enn noensinne
COOLPIX L830 med sine 16 megapiksler har en klassisk utforming og er utviklet for dem som er ute etter et brukervennlig kamera med høy presisjon og ytelse. 
  Kameraet har et kraftig objektiv med 34 ganger optisk zoom og 68 ganger Dynamic Fine Zoom. Dette lar deg zoome inn dobbelt så langt som teleobjektivet samtidig som full bildeoppløsning bevares. Det har enkel automodus som optimaliserer kamerainnstillingene for brukeren, en zoomspak på siden og videoopptak er tilgjengelig med et enkelt knappetrykk. Hybrid VR (bildestabilisator) motvirker kamerabevegelser for et mer profesjonelt resultat. 
  L830 har en 3 tommers stor vippbar skjerm som lar deg ta bilder fra spennende vinkler. En baksidebelyst CMOS-bildebrikke sørger for klare detaljer i bildene. Kameraet kan i tillegg spille inn film i full HD-kvalitet med optisk zoom og stereolyd. 

L29 – enkelt og brukervennlig
COOLPIX L29 har en CCD-bildebrikke på 16 megapiksler kombinert med et NIKKOR-objektiv med vidvinkel og fem ganger zoom. Kameraet har en 2,7 tommers antirefleks LCD-skjerm.

L30 – et godt alternativ for amatøren
Takket være en CCD-bildebrikke på 20 megapiksler og et NIKKOR-objektiv med vidvinkel og fem ganger zoom får du krystallklare bilder. Funksjonen Enkel automodus gjør det enkelt å filme. Produktspesialist i Nikon, Jon Aasen sier at COOLPIX L30 er et godt alternativ for nybegynnere som ønsker et enkelt og morsomt kamera for å ta bilder så vel som å ta opp film.

L330 – allrounderen
COOLPIX L330 er enkelt å betjene og har et NIKKOR-objektiv med 26 ganger optisk zoom. Takket være en bildebrikke med høy oppløsning som gjengir de minste detaljer svært godt kan du forstørre bildene til plakatstørrelser. Jon Aasen sier at kameraet har optisk bildestabilisator (VR) for bedre skarphet.

Priser
COOLPIX L830 er tilgjengelig i fargene svart, rødt og plomme til en veiledende pris på kr 2190,- COOLPIX L29 er tilgjengelig i fargene sølv, svart, rød og lilla med linjemønster til en veiledende pris på kr 690-,
 COOLPIX L30
er tilgjengelig i fargene sølv, svart og rødt til en veiledende pris på kr 890,- og COOLPIX L330 er tilgjengelig i svart til en veiledende pris på kr 1790,-

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1