Tips redaksjonen
18.04.2017

Finn riktig dør med smart app

Med Swedoors nye app Door Designer tar du et bilde av din nåværende dør og kan deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å se hva som passer nettopp deg og ditt hjem. Det er 1100 dørkombinasjoner å velge blant.

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en ny dør kommer til å ta seg ut etter montering. Hvilken modell blir finest? Hvilken farge vil passe med rommets øvrige interiør? Swedoors har laget en app, Door Designer, der du ser hvilken effekt de ulike alternativene gir.
   For å komme i gang tar du et bilde av din nåværende dør og inkludert de nærmeste omgivelsene rundt døren. Bildet trenger ikke å tas direkte forfra, men kan godt være tatt fra en vinkel. Så er det bare begynne å eksperimentere med alle dørene i Swedoors sortiment.
   Ytter- og innerdører, dører med eller uten glass, klassiske eller moderne – alternativene er mange, og du kan velge blant mange ulike farger. Også spesialdører som for eksempel dører med brannhemmende egenskaper, kan velges i appen. Totalt finnes omtrent 1100 dørkombinasjoner.
   Er du interessert i en ytterdør, gir appen deg mulighet til å se hvordan døren ser ut både fra ut- og innsiden. Appen har en swipe-funksjon der du raskt kan bla mellom ulike alternativer. Når du har funnet en dør som du blir mer nysgjerrig på, kan du via appen få informasjon om mål, materialer og lydegenskaper. Og når du til slutt har gjort ditt valg, finnes kart og kontaktinformasjon til nærmeste forhandler.
   Door Designer er gratis og finnes for iOS og Android.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1