Tips redaksjonen
10.11.2017

Fem måneder – og alt fungerer etter planen

Det har nå gått fem måneder siden Waves4Power koplet bølgekraftverket ved Runde til det lokale norske elnettet gjennom Tussa Energi.

Det har nå gått fem måneder siden Waves4Power koplet bølgekraftverket ved Runde til det lokale norske elnettet gjennom Tussa Energi. Og det er over en måned siden Kong Harald V under en folkefest i Fosnavåg stod for den offisielle åpningen av denne norske industrisatsingen.
   Bølgeforholdene har variert mye de fem månedene som kraftverket har vært innkoplet, men Waves4Power kan konstatere at alt har fungert etter planen.
   Waves4Power en nå inne i en intensiv periode med testing og analyse av WaveEl 3.0, bølgekraftsbøyen ved Runde, samt alle komponentene systemet består av. Resultatet av analysene gir selskapet viktig informasjon som basis for utviklingen av neste generasjon bølgekraftverk – WaveEl 4.0, løsingen som skal settes i serieproduksjon av i Norge.
   Waves4Power har også styrket organisasjonen med Magnus Rahm som ny teknisk sjef. Han har mangeårig erfaring med utviklingsarbeid, blant anna innenfor bølgekraft. Rahm starta i stillinga 1. oktober 2017.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1