Tips redaksjonen
15.03.2017

Fallsikringsblokk for tøffe miljøer

Honeywell har innført Miller DuraSeal fallsikringsblokk, som er utformet for å gi større pålitelighet og sikkerhet i de tøffeste miljøene – inkludert offshore vindindustri, onshore og offshore olje- og gassindustri, gruvedrift og petrokjemiske anlegg.

DuraSeal fallsikringsblokk introduserer patentsøkt, forseglet teknologi som hindrer urenheter i å komme inn i blokken og sikrer at blokkens bremsesystem, fjæringsmekanisme og lagre aldri blir utsatt for smuss, vann eller kjemikalier.
   Honeywell opplyser at produktet inneholder mange andre avanserte, praktiske funksjoner. Bremsesystemet er utformet til å tåle flere fall. Miller Rapid Replace Lifeline er en funksjon ved Miller DuraSeal som gjør det mulig for en kompetent person å skifte ut livlinen i felten. I tilfelle fall eller aktivert lastindikator kan livlinen raskt og enkelt skiftes ut i felten. Enheten oppgis å være enkel å installere og transportere – og rask, rimelig utskifting av livlinen i felt er mulig. Med en vektkapasitet på 140 kg gir DuraSeal beskyttelse for et bredere spekter av brukere som ofte bærer tunge verktøy. Honeywell opplyser at DuraSeal ikke krever årlig resertifisering, slik at produktet kan holdes i bruk lenger mens det øker sikkerheten til ansatte.
   – Honeywell registrerte at det var en mangel i markedet på en virkelig robust fallblokk som ikke bare kunne håndtere de tøffe miljøene i offshore olje- og gassindustrien samt vind-industrien, men som også kunne gi pålitelig og langvarige ytelse, sier Corentin, produktsjef ved Honeywell Industrial Safety EMEA
   – Som navnet antyder, er DuraSeal ekstremt holdbar når det gjelder. Fordi den er hermetisk lukket, er den forseglede teknologien til blokken i tillegg motstandsdyktig mot smuss, vann eller kjemikalier. Produktet yter ekstremt godt i svært krevende forhold, og forbedrer sikkerheten til brukere ute i felten, avslutter Barbieux.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1