Tips redaksjonen
06.03.2014

Facom utvider sitt skrallesortiment

Facoms nye 3/4” pipenøkkelsett, KL.500PB (6 sekskantpiper) og KL.501PB (12 sekskantpiper) er aktuelle for tunge jobber der høyt dreiemoment er påkrevd. Pipenøkkelsettene inkluderer den nye støvtette KL.161-skrallen for bruk i industri- og kjøretøyindustrien.

Den nye skrallen er utformet for å gi full kontroll og pålitelighet. Dens dobbelforseglete, støvtette hode sikrer at væske og støv ikke trenger inn i mekanismen. Det kompakte hodet på 52 mm gjør at det er lett å komme til med skrallen, som også har Facoms håndflate styresystem med sin smarte utforming og plassering av reverseringshendelen. Dette gjør at brukeren kan presse ned skrallehodet, men hindrer utilsiktet reversering, selv når man bruker hansker eller er dekket med olje. Et ergonomisk utformet håndtak gir dessuten god komfort og gripevennlighet.
  Hvert sett inneholder tretten piper i størrelser fra 19 til 55 mm. Begge settene inneholder to forlengere, en på 200 mm og en på 400 mm og et glidende T-håndtak. Pipenøkkelsettene leveres i robuste bærbare vesker.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1