Tips redaksjonen
29.09.2020

FLIR Introduserer Raymarine Axiom+ Multifunksjon Navigasjon Displayer

FLIR Systems lanserte nylig Raymarine Axiom+, nye multifunksjonsskjermer (MFD) med kraftig prosessor og ytelse for motorbåt, seilbåt og fiskere.

Sammen med Axiom+ ble det lansert nye LightHouse-kart for sikker og god navigasjon.
   Etterfølgeren til Raymarines prisbelønte Axiom-serie av MFD-er, Axiom+ konstruert for hastighet, respons og fremtidig utvidelse. Axiom+ er tilgjengelig i 7-, 9- og 12-tommers skjermmodeller, og er ytelsesinnstilt med en kraftig firkjerneprosessor for rask og sømløs karttegning, flerkanals ekkolodd visning og augumented reality-navigasjon.

Vann-, smuss- og olje avstøtende

Axiom+-modellene har en lyssterk IPS LCD-skjerm som er 25 prosent mer lyssterk enn tidligere Axiom-skjermer, noe som resulterer i forbedret klarhet og bedre synsvinkler. Axiom+ leveres også med forbedret berøringsskjermytelse under alle forhold. Raymarines HydroTough nano-belagte skjerm sørger for bedre betjening, økt skjermbeskyttelse og den er vann-, smuss- og olje avstøtende.
Axiom+ bygger videre på den populære Axiom serien med fire innebygde ekkoloddkanaler – inkludert RealVision 3D for full oversikt over undervannsverden og en neste generasjons GPS/GNSS-mottaker med 4x bedre følsomhet for nøyaktig navigasjon.
   Sammen med den oppgraderte Axiom+-serien lanserer Raymarine nye elektroniske LightHouse kart som er laget etter offisielle hydrografiske kartdata. Kartene er oversiktlige, kan enkelt tilpasses brukeren og har mye tilleggsinformasjon på havner, fiskeplasser mm.

Overlegen synlighet

LightHouse-kartene er utviklet for både rekreasjons- og profesjonelle applikasjoner, og lar brukeren veksle mellom en offisiell kartpresentasjon fra myndighetene eller et informasjonsrikt fritidskart. Båtføreren kan også velge mellom fire kartfargepaller optimalisert for sol, skumring og nattlige lysforhold. Raymarine-brukere kan også dra nytte av et LightHouse Premium-abonnement og få tilgang til kontinuerlige kartoppdateringer, et utvidet interessepunktbibliotek og forbedrede satellittbilder fra Mapbox.
   – Axiom+ tar alt båtfolk liker ved Axiom og løfter brukeropplevelsen med økt ytelse, enklere navigasjon og overlegen synlighet, sier Gregoire Outters, visepresident og daglig leder for merkevaren Raymarine. – Kombiner disse fordelene med vår nye LightHouse kart, og båtfolk har et spennende, kraftig og sofistikert nytt valg for marin navigasjon.
   Alle modellene har tre års garanti og er klar for levering gjennom en Raymarine-forhandler. Prisen starter på €745,00, Nye LightHouse-kart vil være klare i tredje kvartal og vil være tilgjengelige med kjøp av nye Axiom+ MFD. Kartene kan også kjøpes løst på raymarine.com/marine-charts.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1