Tips redaksjonen
11.04.2016

Etterlengtet lansering av oppdaterte proff-modeller

Nå oppdaterer DEWALT sin børsteløse serie 18V XR Generasjon 2 med en drill, en slagdrill og en slagtrekker.

Den nye verktøyserien XR Generasjon 2 fra DEWALT tilbyr verktøy med etterlengtede egenskaper. DEWALT har gjennomført en studie som viser at håndverkere etterspør kraftigere, mer holdbare og smidigere verktøy som er enkle å håndtere. Som svar på denne etterspørselen lanseres nå tre nye modeller: DCD791 drill, DCD796 slagdrill og DCF887 slagtrekker.

Produktforbedringer
Produktene i den nye serien XR Generasjon 2 har kraftige, børstefrie motorer som gir høyere hastighet og større kraft i en mengde ulike funksjoner. De er også lettere og mer kompakt. Verktøylengden er forkortet med opptil 7 mm, noe som gir bedre ergonomi for brukeren og gjør det lettere å komme til på små og kronglete områder.
   Modellene har også sterkere innebygd LED-belysning. Drill og slagdrill har fokuslinse. En ny vinkel på lyskilden gir mindre skygge rundt arbeidsområdet. Slagtrekkerens har fortsatt innovasjonen ”Precision Drive”, som gjør at maskinen jobber med 1000 omdreininger per minutt, og at den gjør et kort opphold før slagfunksjonen aktiveres. En funksjon som er egnet for slagboring med presisjon, og der materiell, skruer og bits ikke risikerer å bli ødelagt.
   De tre nye modellene leveres med 18V, 2.0 Ah-, 5.0 Ah- og Bluetooth-batterier. Produktene med Bluetooth-batterier kan kobles til gratisappen DEWALT Tool Connect.
 
Tilbehør
Det nye tilbehøret til Generasjon 2 er blant annet EXTREME 2 TM – et metallbor for slagtrekkeren med spesialdesignet spiss som starter ved direkte kontakt. Dette minsker risikoen for vandring og gir renere og runde hull.
  Til slagtrekkeren er det utviklet en ny borserie, EXTREME installasjonsbor. Dette boret minsker risikoen for vandring og gir mer presise hull ved murarbeid. Det er også utviklet en Torx-bits med nytt ”Full Fit-hode” som hindrer bitsen i å ødelegge hodet på skruen.  
 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1