Tips redaksjonen
04.01.2016

Etterlengtet bilradio-adapter i begynnelsen av 2016

I partnerskap med Digitalradio Norge (DRN) lanserer Pure sine nye produkter i en serie kampanjer med oppstart første kvartal neste år.

Målet med samarbeidet mellom Pure og DRN er å gjøre radioadaptere enda mer tilgjengelige for norske radiolyttere i forkant av den nasjonale overgangen fra FM til DAB i 2017, slik at ingen bileiere skal oppleve radiostillhet når FM-båndet slukkes. Digitalradio Norge kvalitettester alle DAB-adaptere før de kan markedsføres i samarbeidskampanjen. Testene vil også involvere andre partnere enn Pure, som er første selskap til å signere denne typen avtale med Digitalradio Norge. 
   Pure var først på markedet med bilradio-adapter i 2008. Selskapets nye adapter er svært enkel å installere og har nye, spennende funksjoner. Adapteren er utviklet av Pures ingeniører, som har lang erfaring og høy kompetanse innenfor lydopplevelser i bil og teknologisk innovasjon. 
   På tross av at over 63 prosent av nye biler nå kommer med digital radio som standard i Norge, er det mer enn 2,6 millioner biler på veien som trenger å konvertere.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1