Tips redaksjonen
23.11.2015

Ett trykk fyller hjemmet med musikk

Med Philips Izzy kan du høre på musikk via dine favorittapper fra hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett. Du trenger bare å koble til via Bluetooth, og Izzylink fikser resten. WiFi-tilkobling er ikke nødvendig. Du kan også strømme CD-er og radio til samtlige høyttalere.

Philips Izzy BM5
Philips Izzy BM5 er tilgjengelig i tre farger og er en kompakt og brukervennlig multirom-høyttaler med minimalistisk design. Den kobles enkelt til via Bluetooth. Izzy BM5 har to 2,5-tommers drivere og en bassport som fyller rommet med lyd uansett plassering. Hver høyttaler kan brukes individuelt eller pares med opptil fire andre Izzy-høyttalere ved et trykk på “Group”-knappen. Ingen spesial-app eller passord er nødvendig. 

Philips Izzy BM50
Philips Izzy BM50 er en multirom-løsning med en rekke avspillingsmuligheter, inkludert CD-er. Dermed kan den dyrbare CD-kolleksjonen spilles direkte gjennom høyttaleren eller i alle rom via et knappetrykk. Izzy BM50 har også radio- og USB-avspilling, i tillegg til trådløs Bluetooth-strømming fra smarttelefoner og nettbrett. Den kan pares med andre BM50- eller BM5-høyttalere via Izzylink.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1