Tips redaksjonen
20.07.2015

Etman AS har åpnet nytt lager på Ensjø i Oslo

Etman AS (ETM Øst) åpnet like før påske et nytt hovedlager på Ensjø i Oslo for å dekke en stadig økende etterspørsel etter Etman sine produkter.

 – Pågangen fra så vel gamle som nye kunder har vært stor, sier daglig leder Henning Berg hos Etman AS, som ønsker velkommen til en lønnsom handel i et stort og oversiktlig lagerlokale. – Markedet etterspør nå leverandører som kan holde fornuftige priser i et konkurranseutsatt marked. Det kan bidra til å bedre økonomien i installatørenes prosjekter. Her har vi vår styrke.
   Det nye hovedlageret på Ensjø, som er på 2100 m2, tilbyr installatørene et rikt utvalg av elektromateriell. – Vi er midt i hjertet av Oslos største byggeplass, og vårt fokus er primært boligmarkedet. I takt med økt boligproduksjon regner vi fortsatt med økt omsetning og vekst. Vi betjener det profesjonelle installatørmarkedet på Østlandsområdet, som omfatter Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Østfold, Buskerud og Vestfold, sier Berg.
   I tillegg til hovedlageret har Etman Øst lagre i Lillestrøm og Drammen. Fjorårets omsetning var på ca. 60 millioner kroner.
   – Vi er en del av Etman-familien med ni lokasjoner i Norge, som i fjor omsatte for nesten 200 millioner kroner.
   Berg forteller med stolthet at virksomheten tre år på rad er blitt kåret til gasellebedrift. – Det er en utmerkelse som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1