Tips redaksjonen
02.02.2017

Erling Haug AS og Certex Offshore Services slår seg sammen

Certex Offshore Services har unik ekspertise innenfor non-destructive testing (NDT), løfteteknisk inspeksjon og sertifisering samt vedlikehold/modifikasjon av offshoreutstyr. Nå slår selskapet seg sammen med Erling Haug AS, som har kompetanse innenfor løft, fortøyning og skipsutstyr.

Erling Haug AS som i år feirer sitt 80-årsjubileum, er et kompetansefirma innenfor løft, fortøyning og skipsutstyr. Certex Offshore Services AS er et selskap med sakkyndige medarbeidere innenfor NDT samt kontroll og sertifisering av løfteinnretninger og løfteredskap.
   – Med overtakelse av Certex Offshore Services AS vil vi videreutvikle vår posisjon som markedsleder på det norske markedet og styrke vår posisjon i Midt-Norge. Vår visjon er å stå for The Lifting KnowHow, og nå øker vi kapasiteten innenfor service og sertifisering på kraner og løfteredskap samt kompletter med ikke-ødeleggende materialinspeksjoner på kritiske komponenter, sier administrerende direktør Kristian Steinshylla i Erling Haug AS.
   – Våre ansatte har de riktige kvalifikasjonene til å kontrollere og sertifisere utstyret for våre kunder, slik at de kan drive sin virksomhet på en sikker og trygg måte. Dette er helt i tråd med den servicen og sakkyndige virksomheten som Erling Haug AS allerede utfører. Sammenslåingen gir kundene tilgang til lagerførte løftekomponenter, ståltauverksteder og flere kontrollkategorier innenfor kranservice, sier administrerende direktør Ole Ersvik i Certex Offshore Services AS.
   Selskapene er i dag lokalisert både på og like utenfor Vestbase i Kristiansund, og sammenslåingen styrker Erling Haug AS sin tilstedeværelse i regionen. Hovedkontoret er og vil fortsatt være i Trondheim. I tillegg til en egen avdeling i Hammerfest vil selskapet nå få avdelinger også i Sandnessjøen og Florø.
   Fusjonen gjennomføres med virkning fra 1. januar 2017.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1