Tips redaksjonen
24.10.2017

Epson lanserer flaggskip: tekstilskriveren SureColor SC-F9300

Epson lanserer SureColor SC-F9300, en tekstilskriver med sublimeringsteknologi, hovedsakelig beregnet på raske utskrifter i store volum på klær, tekstiler og myk skiltdesign samt andre trykte varer.

Den nye flaggskipmodellen erstatter eksisterende SC-F9200. Den helt nye Epson Precision Dot-teknologien for sublimering, inkludert en halvtonemodul, LUT (look-up table) og mikrovev bidrar til å gjøre en umiddelbar, merkbar forskjell på utskriftskvaliteten og gjør det enkelt å få kvalitetsresultater rett fra esken. Samtidig kombineres Epsons Wide CMYK-inngangsprofil med UltraChrome DS-blekk for å sikre en så stor fargeskala som mulig, noe som gir nøyaktig gjengivelse av selv de mest komplekse design. Dette opplyser selskapet i en nyhetsmelding.
   Epson opplyser videre at SC-F9300 har utskriftshastigheter på opptil 108,6 m2/t og leverer en komplett Epson-løsning. Den består av skriver, blekk, sublimeringspapirer og programvare som maksimerer oppetiden, har forbedret stramming og andre funksjoner som løser vanlige problemer som krølling og problemer med skriverhodet.
   SureColor SC-F9300 leveres med Oeko-Tex Eco Passport-sertifisering og har bestått den japanske AZO-testen for husholdningsprodukter. Det betyr at klær og tekstiler som lages på skriveren ved hjelp av UltraChrome DS-blekk, er helt trygge å bruke for voksne og barn, inkludert spedbarn.
   – Det en utfordring å forbedre et produkt som allerede er utrolig pålitelig, svært raskt og av ekstremt høy kvalitet, men med SC-F9300 er det akkurat det vi har gjort. Den er raskere med forbedret håndtering av selv svært tynne underlag og er bedre på å unngå krølling og andre vanlige problemer ved mating. Epson tilbyr en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte, slik at alt er utformet for å fungere perfekt sammen. Kombiner dette med et enkelt oppsett og drift, og det er den ideelle løsningen for trykkerier som ønsker å begynne med fargesublimeringsteknologi eller for dem som ønsker å oppdatere en tidligere modell, sier PR- og markedsansvarlig Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1