Tips redaksjonen
29.09.2016

Enkle og rimelige reoler med mange muligheter

Keep it simple! Det er filosofien bak Simpleco som gjør det enkelt og økonomisk å innrede små varebiler. Det er mange muligheter i systemets reoler, hyller, bokser og tilbehør som gir fleksibel og tilpasset transport av alt fra maskiner til malerutstyr.

Enkel og justerbar bilinnredning er veien til optimalisert arbeidsflyt og tidsbesparelser for de fleste varebilbrukere. Med Simpleco gjør Sortimo, Europas ledende produsent av bilinnredninger til varebiler, det enda enklere å tilpasse innredningen basert på brukerens individuelle behov.
Simpleco opplyser at de dekker alt fra bokser til hyller, og hyller i ulike størrelser, som raskt monteres og installeres i varebilen. Resultatet er en oversiktlig innredning som både passer til verktøyets størrelse og mengde og varebilens modell og dimensjoner.

Muligheter for alle behov
– Systemet gjør det mulig å finne den rette varebilinnredningen basert på dine ønsker. På denne måten er, for eksempel, malermesteren sikret en enkel og oversiktlig transport av malerutstyret, samtidig med at systemet også kan romme mer uhåndterlige gjenstander, sier Sortimos daglige leder Ole-Andreas Pettersen, og han fortsetter:
   – Har du en bilmodell i mellomstørrelsen, kan du for eksempel plassere to reoler langs sideveggene i lasterommet og supplere med hyller om behovet skulle komme senere. Til den lille varebilen er Simpleco Mini et opplagt valg. Det opphengte systemet tar ikke gulvplass, og gir deg mulighet for å lagre stort gods på gulvet.

Optimal plassutnyttelse
I følge Ole-Andreas Pettersen har optimal plassutnyttelse vært en viktig faktor i utviklingen av Simpleco. Blant annet kan brukeren sette sammen innredningen ved å kombinere hyller og reolsystemene med en rekke bokser i forskjellige størrelser, egnet for oppbevaring av skruer og små deler etc. Ved hjelp av skilleplater er det også mulig å oppnå en praktisk og oversiktlig fordeling av hylleplass.
   For de som vil ta ekstra vare på verktøy og reservedeler, gir en antisklimatte også en effektiv beskyttelse av innholdet i hyllen. I tillegg bidrar matten til en mer behagelig tur, fordi matten virker støydempende.
   Simpleco består av en høy prosentdel fiberkomposittmateriale, og har dermed en ekstrem høy styrke og robusthet, samtidig med at den lave vekten bidrar til å holde drivstofforbruket nede.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1