Tips redaksjonen
31.05.2016

Energieffektiv komfort med varmt vann

Aquarea H-serien fra Panasonic oppgraderes med kraftigere 7kW- og 9kW-modeller.

Aquarea H-serien fra Panasonic ble lansert på tampen av 2015, klar for levering i løpet av 2016. Nå oppgraderes den med kraftigere 7kW- og 9kW-modeller. Enkel montering, moderne design og høy energieffektivitet er stikkord for denne luft-vann varmepumpeserien.
   Produktene gir høy energibesparelser og passer for en rekke ulike installasjoner, fra små private hus til større prosjekter.
   – Aquarea H-serien gir installatører et utvalg av luft-vann varmepumper som er enkle å installere. I tillegg får kunden en pumpe som passer inn i de fleste norske hjem, som sparer husholdningen for strøm, og som er enkel å administrere, sier Thor Harald Normann Hellum i Panasonic Heating & Cooling Norge.

Praktisk design
H-serien gir høy ytelse og har energimerking A+++ ved 35 grader og A++ ved 55 grader. Designen er moderne og utviklet for å gjøre monteringen enkel. Blant annet er kjølemedierøret plassert parallelt med vannrøret. Dette gjør det enkelt å stramme til kjølerøret når vannrøret er koblet på og vil spare installatøren for mye tid. Kontrollboksen er også plassert foran på innendørsenheten, bak et deksel. Dette gjør det enkelt å komme til for service og vedlikehold.
   På fronten av innendørsenheten er det montert en fjernkontroll med 3,5’’ skjerm. Denne kan monteres andre steder i huset om ønskelig, noe som gjør at du kan styre varmepumpen fra stuen eller et annet sted i huset. Fjernkontrollen har store knapper og det er mulig å få frem statistikk om energiforbruket for en uke eller for måneden.

Fleksibel luft-til-vann
H-serien har flere funksjoner som gjør den fleksibel og aktuell for en rekke ulike installasjoner. I enheten kan man montere et kretskort for å administrere flere funksjoner, som solceller, eksternt bytte mellom oppvarming og kjøling samt 0-10V signal. I tillegg gjør designen at det kan brukes en treveis ventil med to utgående kretser. Dette gir installatøren større fleksibilitet i oppsettet av systemet. H-serien er også kompatibel med den nye Aquarea Smart Cloud som gir mulighet for administrasjon av systemet over en nett-tilkobling. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1