Tips redaksjonen
04.07.2014

Enda større – enda bedre

Skjermspesialisten AOC lanserer nå sine to første 28-tommers (71,1 cm) skjermer. Modellene m2870Vhe og m2870Vq har ekstra store 16:9 MVA-skjermpaneler i tillegg til Full HD-oppløsning, bred visningsvinkel og høy lysstyrke. Rike farger, skarpe kontraster og rask responstid gjør disse to skjermene ideelle både til profesjonell bruk og til underholdning som spill og filmer. Begge modellene kommer med en lang rekke tilkoblingsmuligheter og mye ekstrautstyr. m2870Vq-modellen har i tillegg en ekstra DisplayPort-kobling og stereohøyttalere. 

Perfekte farger i imponerende målestokk
Med de to nye modellene fra Value Line-serien, m2870Vhe og m2870Vq, entrer AOC det nye markedssegmentet for 28-tommers (71,1 cm) skjermer. Takket være MVA-panel-teknologien gir den ekstra store 16:9 widescreen-skjermen rike og levende farger og en ekstremt høy kontrast på 3000:1. Dette gjør dem perfekte til krevende profesjonelle oppgaver som å bruke designprogrammer som krever høy fargetrohet. Med en rask responstid på bare 5 ms er de to skjermene også ideelle til underholdning med raske bevegelser. Dagligdagse kontoroppgaver som å arbeide med store regneark eller programmer med flere vinduer blir også enklere på en så stor skjerm. Og uansett hva man skal bruke skjermen til, sørger den høye lysstyrken på 300 cd/m² for klare bilder – selv under vanskelige lysforhold. 

Mange tilkoblingsmuligheter og ekstrautstyr
Begge modellene er utstyrt med D-Sub, DVI og HDMI-tilkobling, noe som tillater både analog og digital input. m2870Vq-modellen har i tillegg uttak for  DisplayPort og stereohøyttalere. En rekke smarte software-verktøy forbedrer brukeropplevelsen ytterlige. e-Saver og Eco Mode benytter intelligente bildeinnstillinger til å senke energibruken, mens i-Menu gjør det mulig å endre skjerminnstillingene enkelt ved hjelp av datamusen. Programmet Screen+ lar brukeren utnytte den store 28″-skjermen fullt ut gjennom å dele den opp i fire individuelle skjermbilder ved hjelp av snarveier på tastaturet. 
  Begge modellene benytter energieffektive LED-baklys og oppfyller strenge miljøsertifikater som TCO 6.0 og Energy Star 6.0. AOC gir tre års garanti å alle sine skjermer, inkludert bytting på stedet. 
  De nye modellene er tilgjengelige nå til veiledende priser på NOK 2123 (inkl. mva) for m2870Vhe-modellen og NOK 2248 (inkl. mva) for m2870vq.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1