Tips redaksjonen
27.05.2014

Enda en Brendon høytrykksvasker til Hæhre

Salg av Brendon høytrykksvasker nr. 100 ble markert av importøren, det holmestrandsbaserte firmaet Limaco.
Overleveringen skjedde på Hæhres hovedkontor i Vikersund 2. april, og det var daglig leder i Hæhre Maskinutleie AS, Frank Ole Sørensen, som tok imot en skinnende blank, oransje og svart varmtvannsvasker.
  Med denne har Hæhre nå fem mobile høytrykksvaskere av merket Brendon i sin maskinpark. I tillegg har Hæhre bestilt ytterligere to for snarlig levering, så totalt har de da kjøpt sju Brendonvaskere på hjul. De siste vil i tillegg til høytrykksspyling med varmtvann også bli levert med Drain Jetting-utstyr for spyling og tining av ledningsnett.
  Frank Ole Sørensen er svært fornøyd med Brendon høytrykksvaskere. Med store tunge maskiner på anlegg spredt over hele landet er det viktig å kunne komme ut til maskinene for rengjøring. Ikke minst når reparasjoner og vedlikehold skal utføres.
  Brendon er kjent under slagordet «Høytrykksvaskere for møkkajobber». Den robuste konstruksjonen kombinert med store hjul gjør at de tåler å kjøres på røffe anleggsveier på kulefestet etter pickup’er eller servicebiler.
  – Det er viktig å kunne holde maskinparken ren, ikke minst før service og reparasjoner. Rene maskiner er god økonomi mener Frank Ole Sørensen, og det er Inge Dalseth fra Limaco enig i.
[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1