Tips redaksjonen
30.01.2015

Elfa Distrelec tilbyr nytt FLIR-kamera

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec har tatt opp det nye FLIR TG 165 i sitt sortiment. Apparatet forener egenskapene til punkt-infrarød-termometere og infrarødkameraer.

Ved hjelp av varmebildeteknikken er det også mulig å lokalisere temperaturproblemer som ikke kan ses med et typisk IR-termometer. Dermed sparer brukerne tid, og de kan samtidig være sikre på at de ikke overser noe viktig.
   Ved hjelp av den integrerte mikrovarmebildemodusen Lepton kan varmestrukturer identifiseres, temperaturer måles på en pålitelig måte og bilder så vel som data lagres for rapportering. Distanse-målepunktforholdet fra 24 til 1 gjør det mulig å registrere eksakte data fra sikre og trygge avstander. TG 165 har en oppløsning på 80 x 60 piksler samt et temperaturområde fra –20 °C til +380 °C, og er, takket være dets intuitive menysymboler og dobbelt-laserpekeren, lett å håndtere. Det nye måleverktøyet oppgis å være svært robust og skal tåle fall fra opptil to meters høyde.
   FLIR TG 165 har et utbyttbart mikro-SD-kort og mini-USB-grensesnitt for å overføre bilder og for å lade opp det interne batteriet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1