Tips redaksjonen
08.09.2017

Elektriske minicrossere for barn

WeeCar lanserer nå en egen serie elektriske motorsykler og minicrossere laget spesielt for barn.

WeeCar lanserer nå en egen serie elektriske motorsykler og minicrossere laget spesielt for barn.
   Torrot KIDS er en serie elektriske motorsykler for barn som ønsker å mestre «off-road»-kjøring og kjøring på asfaltert bane. Som en del av sin juniorsatsing blir WeeCar nå forhandler av de elektriske syklene til bruk i motorsykkelgrener som motocross, trial og supermotard for barn.
    De elektriske motorsyklene fra spanske Torrot, som eies av anerkjente GAS GAS, kan brukes til å kjøre konkurranser, men er registrert som leketøy og kan derfor også brukes utenfor bane. Syklene er designet for barn mellom tre og ni år og kommer i ulike størrelser tilpasset forskjellige aldersgrupper: Torrot KIDS-serie 10 er laget for barn mellom tre og syv år, mens KIDS-serie 12 er for barn mellom seks og ni år. Beregnet kjøretid er 1–3 timer avhengig av program. Syklene har en motoreffekt på mellom 350 og 1500 W, og maksimal hastighet er mellom 30 km/t og 52 km/t avhengig av modell og aldersgruppe.

Foreldrekontroll i egen app
De ulike modellene kan utstyres med en trådløs, fjernstyrt kontroll som lar foreldrene begrense, omkonfigurere eller slå av motorsykkelen – alt gjennom en egen applikasjon på mobilen, som er koblet opp mot minicrosseren. Gjennom mobilen kan foreldrene dermed kontrollere hastigheten helt ned i 4 km/t, koble på en foreldrekontroll eller kutte strømmen til motoren.

Prisene på Torrot KIDS er fra kr. 17 995. For mer informasjon, se weecar.no og http://www.wee.no/?tmpl=butikk&a=list&&b_kid=1666137

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1