Tips redaksjonen
04.05.2017

Eksklusiv nyhet med smale avstandsstykker

System 10 er navnet på Drømmekjøkkenets nyeste tilbehørskonsept. Systemet, med avstandsstykker på bare 10 millimeter mellom skapene, er utviklet med stuen i tankene og med et mål om å skape gjennomgående linjer og geometri i rommet.

Kjøkkenet har i økende grad blitt en del av stuen. Dette hadde Drømmekjøkkenet i tankene da de utviklet System 10. De ville utvikle et tilbehørskonsept som fletter sammen kjøkkenet og boligens øvrige rom på en smakfull og arkitektonisk måte. Resultatet ble System 10.
  I dette konseptet legges det vekt på avstanden mellom kjøkkenfrontene. Ved å montere avstandsstykker på 10 mm mellom skapene og mellom skap og benkeplate løftes rommets linjer og geometri. Det skaper en elegant ramme rundt kjøkkenet og gir et helhetlig uttrykk.
   System 10 har dekksider på 10 mm, som også kan brukes til å forlenge eller matche annen innredning i rommet og på den måten skape et eksklusivt og sammenhengende uttrykk. I System 10 finnes det i tillegg en sokkel i samme tykkelse.
   Tilbehørskonseptet er best egnet for kjøkkenfronten Bistro, som er tilgjengelig i åtte farger, henholdsvis hvit, kremhvit, lindeblomstgrønn, østersbeige, perlegrå, mørkgrå, peppergrå og den nye fargen varmgrå.
  System 10 kan med fordel brukes til å ramme inn skap og konstruksjoner i alle husets rom. Det skaper et samspill mellom kjøkken og øvrig innredning og tilfører harmoni og balanse i rommet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1