Tips redaksjonen
01.03.2016

Effektloggerne for trefase

Fluke Corp. lanserer effektloggerne for trefase, 1736 og 1738.

De registrerer automatisk og logger mer enn 500 nettkvalitetsparametre. Det gir teknikere og ingeniører mer innsikt i nødvendige data for å ta bedre avgjørelser når det gjelder nettkvalitet og energiforbruk.
   Effektloggerne registrerer og logger spenning, strøm, effekt og harmoniske og tilknyttede nettkvalitetsverdier for å gi omfattende data for laststudier, energivurderinger, målinger av harmoniske oversvingninger og spenning. Den inkluderte Fluke Energy Analyze Plus-programvaren gir en detaljert analyse av energiforbruk og nettkvalitet og genererer rapporter automatisk.
   Loggerne har et optimalisert brukergrensesnitt, fleksible strømprober og en intelligent funksjon for å redusere målingsfeil ved å bruke digital verifisering og korrigere vanlige oppkoblingsfeil. Oppsettet kan forenkles ytterligere ved å gi loggeren spenning direkte fra kretsen som måles.
   Fluke 1736 og 1738 er de første effektloggerne for trefase som er konstruert for å fungere sammen med Fluke Connect-systemet med programvare og trådløse testverktøy. Fluke Connect-verktøy gjør at teknikere kan overføre måleresultater trådløst fra testverktøy til smarttelefoner, med sikker lagring i Fluke Connect-skyen. Med Fluke Connect-appen for smarttelefoner kan data fra effektloggerne vises på trygg avstand. Dette reduserer behovet for beskyttelsesutstyr, anleggsbesøk og oppfølginger.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1